TALLIOSAKKEIDEN VAKIOVARUSTUS

 

Voimavirta

Tilaan on valmiiksi asennettu voimavirtapistokkeet. Näin ollen voimavirtaa tarvitsevien koneiden laitteiden käyttö tilassa onnistuu.

Viemärivaraus wc:lle

Jaarliconin osakkeissa on valmiina viemärivaraus wc:tä varten. Voit sen vuoksi rakentaa tai tilata wc:n tai muun jäteveden poistopisteen helposti ilman muutostöitä.

Valmis isännöinti ja kiinteistöhuoltosopimus

Jaarlin talliosakkeilla on isännöinti- ja huoltotyösopimus, joka tarkoittaa sinulle helppoutta ja huolettomuutta. Siihen sisältyy myös piha-alueiden puhtaanapito ja talvikunnossapito.

 

Valaistu piha

Jaarliconin talliosakkeiden pihat on valaistu. Se tekee tekee piha-alueesta siistin ja turvallisen, paikalle on mukava tulla myös pimeällä. 

Vakuutettu kiinteistö

Jaarliconin talliosakekiinteistöissä on vakuutus. Se osaltaan tarjoaa turvaa ja huolettomuutta - hoidamme kiinteistön vakuutusasiat puolestasi.

 

Pinnoitettu betonilattia

Lattia on 100% vesitiivistä Epoksi-lattiaa. Sillä on myös erinomainen kemikaalien kesto ja käytettävyys ja se on helppo pitää puhtaana.

 

Pesumahdollisuus

Tallliosakkeen materiaalit seinien ja lattioiden osalta kestävät vettä, mikä tarjoaa mahdollisuuden pesemiseen ja peseytymiseen.

 

Loisteputkivalaistus

Jokaisessa on tilassa on oikein mitoitettu, tasainen ja kirkas loisteputkivalaistus, joka on tärkeä osa harraste- ja säilytystilaa.

Lattiakaivo öljynerotuksella

Lattiakaivoissa on öljynerotus.

 

Kylmä vesi

Jokaiseen tilaamme tulee kylmä vesi ja jokaisessa tilassa on oma vesimittari, joten maksat vedestä vain oman kulutuksesi mukaan.

 

Koneellinen poistoilmanvaihto

Tiloissa on myös  koneellinen poistoilmanvaihto, jonka avulla käryt ja huono ilma saadaan poistettua tilasta. Ei huonoa ilmaa, hajuja eikä kosteutta.

 

Internetyhteys

Jokaisessa Jaarliconin talliosakkessa on internetyhteys. Pääset verkkoon luotettavasti omasta tilastasi, eikä sinun tarvitse olla oikuttelevien mobiiliyhteyksien varassa.

 

Erillinen käyntiovi

Tilan ovessa on erillinen käyntiovi. Näin ollen suuria nosto-ovia ei tarvitse avata, kun saavut itse tilaan.

 

Asfaltoitu piha

Jaarliconin talliosakkeen piha on asfaltoitu, joka takaa siistin ja huoltovapaan piha-alueen, jolloin myös sisätilat säilyvät siistimpinä.

 

 

TALLIOSAKKEIDEN LISÄVARUSTUS

Lämmin vesi

Jokaiseen tilaan on mahdollista saada myös lämmin vesi. Monessa tilanteessa lämpimästä vedestä on iso apu.

 

Keittiö

Jaarliconiin talliosakkeidsiin on mahdollista saada lisävarusteena myös pieni keittiö. Keittiötilassa saat säilytettyä eväät, lämmitettyä päivän lounaat ja keitettyä vieraskahvit – kätevää, vai mitä?

 

Suihku

Oman talliosakkeeseesi on saatavilla myös suihkukaappi. Päivän pölyt pois ennen kotiin lähtöä?

 

Parvi

Korkeisiin talleihin saadaan myös parvi, jonka avulla saadaan monin tavoin hyödynnettävää lisätilaa.

 

Toimisto

Myös toimistopaketti on usein tarpeen, jos pidät talliosakettasi työtilana tai tarvitset muuten rauhallista paikkaa työn tekoon tai papereiden säilyttämiseen.

 

TALLIOSAKKEIDEN RAKENNUSMATERIAALIT

Pinnoitettu betonilattia

Lattia on 100% vesitiivistä Epoksi-lattiaa. Sillä on myös erinomainen kemikaalien kesto ja käytettävyys ja se on helppo pitää puhtaana.

 

Korkeatasoiset seinät

Seinät ovat erityistiivistettyjä peltielementtiseiniä. Ne tuovat käyttömukavuutta ja kestävät kosteutta.

 

Maalattu kipsilevykatto

Vaaleaksi maalattu kipsilevykatto antaa valoisuutta ja avaruutta. Laadukas katto viimeistelee tilan kuin tilan.

 

Nosto-ovet

Laadukkaista nosto-ovista on kätevä tulla sisään. Laadun voi havaita jo heti ovelta. Nosto-ovien rinnalla on myös käyntiovi, josta normaali asiointi sujuu kätevästi.

 

Peltilistat

Kokonaisuus on laadukas listoja myöten. Peltilistat tunnetusti kestävät vettä ja elämää.